طرز تهیه خورش مرغ کاری: غذایی ساده و لذیذ
ﺯﻣﺎﻥ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ : 2 دقیقه

طرز تهیه خورش مرغ کاری: غذایی ساده و لذیذ

خورش مرغ کاری یکی از خورش‌های خوشمزه و محبوب هندی است که به خاطر طعم دلپذیرش در ایران نیز مورد استقبال قرار گرفته‌است. این خورش که با ادویه‌جات معطر و سیر و پیاز تهیه می‌شود، می‌تواند تجربه‌ای متفاوت و لذیذ را برای علاقه‌مندان به غذاهای تند فراهم کند. با ترکیب مناسب مرغ و ادویه‌ها، شما می‌توانید یک وعده غذایی سالم و خوشمزه را در کمترین زمان ممکن آماده کنید. اگر به دنبال یک غذای خاص برای مهمانی‌ها یا حتی یک شام ساده و سریع هستید، خورش مرغ کاری گزینه‌ای عالی خواهدبود. در ادامه طرز تهیه خورش مرغ کاری را به صورت مرحله به مرحله می‌خوانید.

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ2 تکه
پودر کاری 1 قاشق چای‌خوری
پیاز1 عدد متوسط
کره25 گرم
سیر2 حبه
رب گوجه‌فرنگی1 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش مرغ کاری

مرحله اول

برای تهیه خورش مرغ کاری، ابتدا سینه مرغ تازه را روی تخته قرار دهید. پوست و استخوان‌های اضافی را جدا کرده و آن را به قطعات بزرگ مکعبی برش بزنید. سپس مرغ را آبکشی کنید و بگذارید خونابه‌اش خارج شود.

مرحله دوم

در این زمان، پیاز را پوست کنده و به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید. یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار داده و مقداری روغن در آن بریزید تا داغ شود.

مرحله سوم

زمانی که روغن داغ شد، پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و تا زمانی که نرم و شفاف شود تفت دهید. سپس سیر رنده شده را به تابه افزوده و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

مرحله چهارم

ادویه‌ها شامل فلفل سیاه و پودر کاری را به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر و رنگ ادویه‌ها با یکدیگر ترکیب شود. بلافاصله بعد از آن، رب گوجه‌فرنگی را به مخلوط افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته‌شود.

مرحله پنجم

سپس کره را به مواد اضافه کنید و بعد از ذوب شدن آن، تکه‌های مرغ را به تابه اضافه کنید تا رنگ مرغ تغییر کند و بوی زهم آن از بین برود. کمی نمک روی مرغ بپاشید.

مرحله ششم

نصف پیمانه آب جوش را به مخلوط اضافه کرده و درب تابه را بگذارید تا خورش به آرامی بپزد. در این فاصله، جعفری را شسته و به صورت ریز خرد کنید.

مرحله هفتم

بعد از 15 دقیقه از شروع پخت، خامه صبحانه را به خورش اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. بگذارید خورش به مدت 15 دقیقه دیگر بپزد تا غلظت مطلوب را به دست آورد.

در نهایت، خورش مرغ کاری را در ظرف سرو ریخته و با جعفری و در صورت تمایل با زرشک تزئین کنید و به همراه برنج یا نان سرو نمایید. نوش جان!


۹ آبان ۱۴۰۳

زهرا رضوانیان

آخرین مطالب




















میس دانا

میس دانا یکی از پرتلاش‌ترین و بروزترین وبسایت های آموزشی در سطح ایران است که همیشه تلاش کرده تا بتواند جدیدترین و بروزترین مقالات و دوره‌های آموزشی را در اختیار علاقه‌مندان ایرانی قرار دهد.

میس دانا

میس‌دانا باحال‌ترین سایت آموزشی و مهارتی ویژه بانوان عزیز ایرانی در کشور است که از سال 1402 کار خود را شروع کرده و در این مدت توانسته رضایت درصد قابل توجهی از کاربران را به دست بیاورد. در ابتدا، فروش دوره‌‌های خیاطی در دستور کار میس‌دانا قرار داشت؛
کلیه حقوق محصولات و محتوای این سایت متعلق به میس دانا می باشد و هر گونه کپی برداری از محتوا و محصولات سایت غیر مجاز و بدون رضایت ماست.
طراحی و توسعهآلماتک